joi, 17 ianuarie 2013

Deci şi iară deci

Asistăm pasivi la o nouă tentativă de atac grosolan la firavul nostru stat de drept: destabilizarea CSM. În laboratoarele useliste se planifică punct cu punct punerea în operă a pactului infam semnat şi parafat deşi negat, cu falanga colonelului Dogaru adică, desfiinţarea sau coafarea (cu satîrul) a celor mai bine văzute instituţii pe plan european (că tot am vrut să intrăm în UE dar acum, se pare că nu ne mai plac constrîngerile unei vieţi civilizate):  ANI, DNA, CCR, CNA, etcaetera.
Se pregăteşte de zor o nouă Constituţie, un nou statut al „aleşilor”, noi reguli care să-i pună definitiv la adăpost pe toţi penalii care – măcar – au pătruns în Parlament şi fac legea fărădelelegii.
Între timp, boborul care a votat masiv  cum a votat, pare că dă semne de trezire din „pumnii” administraţi în mod eficient de reţeaua de intoxicare în massă, a varanului felix. Pare numai. De fapt, boborul îngenunchiat minţit şi abandonat suferă în continuare scrîşnind din măsele dar nefiind în stare să-şi recunoască orbirea de moment, orbire indusă cu maximă eficienţă de manipulatorii de profesie: neagă evidenţa.
Ce-i de făcut? Nimic în plan imediat. Mama proştilor este permanent gravidă şi naşte pe bandă rulantă tripleţi şi cvadrupleţi. Pe termen lung, este de făcut ceea ce ştim noi românii să facem cel mai bine: să sperăm că mămăliga noastră naţională, va deveni cozonac deşi nu punem în ceaunul nostru istoric, decît ingredientele din care nu poate rezulta altceva decît o „mămăligă pripită”, o mămăligă apoasă şi inconsistentă ca de obicei: un terci.
Deci, vă iubesc dragi români oriunde v-aţi afla şi orice-aţi face. Vă întreb numai: cînd veţi reuşi să scăpaţi de ideea sinistră: unde-i bine nu-i de mine, unde-i rău, hop şi eu?
Deci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu