marți, 3 iulie 2012

Am scris în 26 08 2010


   După ce a numit o comisie prezidenţială care să alcătuiască un raport pe marginea crimelor comise de comunişti în România, preşedintele Băsescu s-a prezentat în faţa parlamentului şi printr-un discurs hotărît a condamnat comunismul ca fiind un sistem ilegitim şi criminal. În parlament, în timp ce preşedintele îşi ţinea discursul, o trupă de haidamaci condusă de VC Tudor a făcut un scandal înfiorător, chipurile sub formă de protest. A fost o manifestare de ură fără de seamăn la adresa omului care în loc să se integreze cuminte în sistemul ticăloşit, a ales să-l submineze din interior. Amintesc faptele, chiar dacă nu în mod strict cronologic.
            Episodul “bileţelul” a fost scînteia care a aprins incendiul. Un PM intervenea la preşedinte, pentru ca acesta să intervină la rîndul său la Ministrul Justiţiei, în favoarea opririi unor anchete la adresa unui apropiat al său. Preşedintele nu a intervenit, iar  Patriciu a avut onoarea de a sta o zi la “răcoare”. Restul haitei de infractori, văzînd că oricare dintre ei poate să urmeze la “mititica”, a declanşat războiul împotriva “dictatorului”. A urmat suspendarea, alungarea PD de la guvernare şi formarea sinistrei alianţe PSD+PNL, partide sponsorizate generos, amîndouă, de Patriciu.
            La suspendare, electoratul prezent la urne a spus în mod hotărît NU loviturii de stat : 75 % din electorat, l-a reconfirmat pe preşedinte în funcţie. În mod nomal, în acel moment Parlamentul ar fi trebuit să fie demis de drept.
            La expirarea primului mandat, au urmat alegeri prezidenţiale. Maşinăria propagandistică a mogulimii s-a pus în mişcare cu una dintre cele mai abjecte campanii de denigrare la adresa preşedintelui Băsescu văzute vreodată pe undeva prin lume. Chiar reprezentanţii diplomatici ai statelor democratice – mai puţin Rusia!, au simţit nevoia să ceară amănunte despre această situaţie nemaiîntînită.  Culmea neobrăzării, a fost că pesedistul care conducea atunci televiziunea PUBLICĂ, a interzis preşedintelui să adreseze românilor un mesaj de Ziua Naţională a Romîniei, lucru nemaiauzit şi nemaiîntîlnit în lume, niciodată, nicăieri.
            Cum principalele televiziuni se află în mîna principalilor duşmani ai preşedintelui Băsescu, pe acestea se derulează non – stop de ani buni, o campanie deşanţată de denigrare a preşedintelui şi a singurei formaţiuni politice care îl mai susţine – încă, anume PDL. Principiul picăturii chinezeşti funcţionează impecabil : pe seama crizei mondiale în general şi a crizei economice din România în special, populaţia a început să aplece urechea din ce în ce mai des şi mai atent, la manipulările acelor televiziuni.          
            Populaţia preferă să uite că în România, criza a fost adîncită de iresponsabilitatea cu care guvernul minoritar al PNL susţinut de PSD, a tocat aiurea, MILIARDE de euro.
            De fapt, războiul infractorilor împotriva preşedintelui, s-a transformat în răboiul infractorilor împotriva României. Singurul lor scop este îndepărtarea preşedintelui Băsescu, INDIFERENT de preţ! Se coc de zor scenarii pentru o nouă suspendare. Nu contează că suspendarea ar trebui să fie o măsură extremă, nu parte a unui joc politicianist. Nu pare să conteze nici măcar că parte a actorilor implicaţi în lupta împotriva preşedintelui, sunt în mod clar cu ochii aţintiţi către Moscova : Patriciu, Voiculescu, Geoană, Iliescu, Năstase ş.a.
            Din ce în ce mai subtil, atît pe la televiziuni, în presă cît şi pe bloguri, se insinuează din ce în ce mai insistent că cei care îl mai susţin pe domnul preşedinte al României, Traian Băsescu, ar fi idioţi, iresponsabili, dacă nu chiar handicapaţi mintal.
            Ei bine, eu încă îl susţin pe domnul preşedinte Traian Băsescu. Fie şi numai dacă privesc cine rîvneşte la funcţia de şef al statului –  prostănacul Geoană – care ar deveni automat preşedinte interimar, chiulangiul Crin, dementul VC Tudor şi mai nou, imbecilul de DD-OTV.     
- - -
TREZIŢI-VĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu