sâmbătă, 16 martie 2013

Vacanţă


Mno, bine. 
Am fost la tîrgul de turism de la Romexpo, am hălăduit printre standurile de prezentare ale ofertelor diverselor agenţii de turism, am pus în sacoşă ofertele dumnealor şi am venit acasă. 
Le-am puricat, le-am cîntărit, am evaluat preţurile lor în raport cu posibilităţile şi mai ales cu intenţiile nostre şi am rămas în aşteptare. 
Rămîne să alegem între două: ori o excursie de opt zile care include scurte răgazuri în Israel (unde am mai fost), Egipt (unde nu-mi doresc musai să ajung) şi Iordania (unde am o ţintă clară, inclusă), sau un circuit tot de opt zile în Turcia, care cuprinde în afară de Istambul (unde am mai fost dar mai vrem să mergem măcar o dată), o incursiune în Cappadokia şi Ankara (şi nu numai), unde n-am mai fost. Vom vedea. J 
Cert e că vom pleca, iar. Şi nu mă bucur că ne vom întoarce. 
De cîte ori am plecat în scurtele noastre călătorii, am revenit acasă plin de nedumeriri, plin de umilinţă şi plin de revoltă, întrebîndu-mă iar şi iar: de ce naiba nu putem noi, românii, să avem un proiect comun, viabil în timp? Ce ne lipseşte? Ce ne desparte? Nu ne mai apropie chiar nimic?
Deocamdată, îmi iau o vacanţă de la bloggereală. 

2 comentarii: