duminică, 1 ianuarie 2012

Rugaciunea zilei de 01 ianuarie

Doamne, iti multumim pentru anul care a trecut si pentru viata noastra de pana acum. Iti multumim pentru darurile Tale pe care le-am primit in anul care a trecut si in toata vremea vietii noastre. Iti multumim pentru lumina si pentru toata dragostea Ta, iti multumim pentru bucuria de a trai, iti multumim pentru sanatate, iti multumim pentru ceea ce ne-ai invrednicit sa vedem si sa cunoastem si pentru ceea ce ne-ai invatat, iti multumim pentru tot ajutorul pe care l-am primit de la Tine pana acum. Iti multumim pentru ceea ce ne-ai invrednicit sa realizam bun, frumos si util, prin eforturile si priceperea noastra, pentru semenii nostri si pentru noi. Iti multumim pentru ca existam, pentru implinirile noastre spirituale, pentru sporirea noastra duhovniceasca si pentru realizarile materiale.
Binecuvinteaza Anul Nou care incepe si viata noastra de aici incolo. Ajuta-ne sa incepem cu bine, sa Te iubim mai mult, iubind cu adevarat lumea Ta, viata noastra pe care am primit-o de la Tine si locul pe care-l ocupam in mijlocul lumii Tale. Ajuta-ne sa fim mai buni sa facem binele si sa avem parte de bine. Sporeste puterea adevarului, intareste dreptatea, inmulteste cinstea, trezeste in noi bunul-simt, rusinea, mila, respectul si toate simturile umane cele adormite. Opreste-ne din toate caile ce nu duc la Tine. Ajuta-ne Doamne sa facem din anul pe care-l avem în fata un an al împlinirilor, al pacii, al muncii si al roadelor, al bucuriei, al respectului si al tuturor realizarilor bune, frumoase, pentru credinta noastra, pentru neamul nostru si pentru noi însine.
Fii alaturi de noi, Doamne, si lucreaza cu noi si prin noi si ne ajuta sa lucram ca Tine si cu Tine spre dainuirea si fericirea lumii Tale si spre multumirea Ta.
Amin!
Postare preluată de la prietenul Teofil .
- - -
La mulţi ani Vasilicelor şi Vasililor! :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu