marți, 4 noiembrie 2014

Alianţe, alianţe

Se pare că interpretarea rezultatelor finale ( BEC ) plus uriaşul scandal cu împiedicarea românilor diasporeni să voteze, le cam dau frisoane mîndrului că e român – Ponta – şi strategilor sai de campanie. Dacă aspiratorul gunoaielor politice din tot spectrul politic dar mai ales din PSD, partidul generalului izmană, adică UNPR, s-a aliat cu Vadim pentru turul doi al alegerilor, iar UDMR-ul nu vede nimic rău în asta, posibilitatea ca PSD să scape IAR fotoliul de la Cotroceni devine iminentă. Altfel, nu s-ar putea explica această disperată foame după voturi a lui Ponta.
Plus de asta, dacă v-a scăpat cumva, el, Ponta este OM, în timp ce contracandidatul său, Iohannis, nu este decît un simplu LUCRU! Dacă nici acesta nu este comportamentul unui nazist, atunci aşteptaţi să aresteze oamenii de pe stradă cum începuse Năstase şi convingeţi-vă abia cînd va fi prea tîrziu.
Spusesem că va trebui ca Ponta să mă enerveze foarte rău ca să-l votez pe Iohannis, alternativa fiind neparticiparea la vot sau în cel mai bun caz, anularea votului.
Ei bine, m-am enervat! Mi-a devenit brusc limpede că odată devenit preşedinte, Ponta nu va ezita să strice cît va putea de repede relaţiile cu lumea civilizată de la care „nu mai trebuie să primim ordine ca în 2012”.
Cu alte cuvinte, „grupul infracţional organizat” continuă lovitura de stat începută atunci, în 2012, şi  cred că trebuie să împiedicăm acest lucru ne-a-pă-rat! Să nu aşteptăm numai intervenţia UE şi SUA pentru a ne apăra de calamitatea care este Ponta-preşedinte! Trebuie ca toţi românii care vor continuarea consolidării statului de drept să se implice atît pînă în ziua alegerilor (mitinguri de protest) dar mai ales să meargă în mod masiv la vot! Iar diasporenii să facă bine şi să telefoneze familiilor din ţară şi să le spună că dacă mai votează Ponta, atunci de la Ponta să mai aştepte bani, nu de la ei, care muncesc pe rupte departe de ţară dar dovedesc că le pasă de România mult mai mult decît le pasă celor peste 45 % dintre electori care n-au catadicsit să voteze.

Iar PMP, PNL şi votanţii Monocăi Macovei să treacă peste orice orgolii şi să-şi dea mîna pentru a-l trimite pe mitomanul plagiator direct la coşul de gunoi al istoriei. S-a jucat destul cu viaţa şi cu liniştea noastră. La vot, români, să scăpam ţara de această năpastă!  Salvaţi România de ciuma roşie! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu