marți, 11 noiembrie 2014

Josnicie fără limite

Mituială de tot felul, campanie murdară, ameniţări făţişe, popi care îndeamnă lumea să voteze musai un creştin ortodox, mini vacanţe pentru studenţi, minciuni non stop proferate pe media, împiedicarea cu orice preţ a românilor din diaspora să voteze, turism electoral de dimensiuni inimaginabile, banere atot prezente, în fine, tot arsenalul imaginabil a fost folosit în această campanie ca şi în campaniile  din alţi ani.
Numai că astăzi s-a depăşit pragul patologicului: în curtea sediului ACL au fost aruncaţi saci plini cu găini care aveau în jurul gîtului benzi de hîrtie cu inscripţii denigratoare la adresa lui Iohannis! Unele dintre aceste găini au fost găsite moarte.
Chestia asta nu mai este humor, nici măcar macabru. Chestia asta este gravă dereglare mintală şi sună al dracului nu doar a morbid ci, de-a dreptul ameninţător. Astea-s metode folosite de KU KLUX KLAN şi de cei mai decăzuţi mafioţi ori lucrul acesta nu înseamnă decît că grupul infracţional organizat care a cucerit puterea printr-o lovitură de stat în 2012, simte că i se apropie funia de gît. Dar debarcarea lui Ponta şi a ciracilor săi nu poate fi realizată în mod democratic decît într-un singur mod: Ieşiţi la VOT! Dacă vă pasă nu mai staţi acasă! Nu pot ei frauda cît putem noi, vota!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu